svētdiena, 2016. gada 1. maijs

Autoskolas Rīgā

Autoskolas Rīgā.

Šodien aplūkosim dažas autoskolas Rīgā. Populārākās no tām ir autoskola Mustangs, Autoprieks, Credo, Fortūna, Gross, Krasts, Vanags, Koni.

Ja salīdzinām cenas autoskolās Rīga, par teorijas kursu dokumentu noformēšanu, reģistrāciju, mācību karti, autoskolā Vanags samaksāsi 126Eur, autoskolā Koni 45Eur, autoskolā Autoprieks 69Eur, autoskolā Credo 69,90Eur un autoskolā Mustangs arī 69Eur.
Šīm Rīgas autoskolām, braukšanas nodarbību cenas par vienu akadēmisko stundu arī ir atšķirīgas, lētākām no tām būs Rīgas autoskolā Vanags – 9Eur/45min, savukārt, autoskolā Autoprieks, Credo un Mustangs tie būs 10Eur par 45min, bet autoskolā Koni 11Eur.
Ja sāksim tās vērtēt pēc atrašanās vietas, tad visvairāk filiāles ir autoskolai Mustangs, Autoprieks, Credo, Gross un Fortūna.
CSDD teorijas procents šīm Rīgas autoskolām arī ir atšķirīgs, tas svārstās no 61-92%, bet ja vēlies sīkāk izpētīt šo statistiku, datus atradīsies CSDD mājaslapā, sadaļā “Statistika”, apakšsadaļā “Autovadītāju apmācība”.
Ja domā kādu Rīgas autoskolu izvēlēties, tad ieteiktu ņemt vērā visus kritērijus, kuru esmu pieminējies iepriekš, kā arī noteikti vajadzētu izpētīt cik liela ir instruktoru izvēle, jo tomēr visvairāk laiku Tu tieši pavadīsi ar savu instruktoru. Protams, arī pasniedzējiem ir liela nozīme, ja teorijas nodarbības būs garlaicīgas un pliekanas, nāksies pašam patstāvīgi mācīties, bet ja nodarbības būs atraktīvas un interesantas, būs vieglāk apgūt smago vielu.
Autoskolas Rīgā – tiešām ir ļoti daudz, cenas svārstās no 9Eur par akadēmisko stundu līdz par 16Eur, noteikti neieteiktu izvēlēties autoskolu pēc cenām, bet tomēr sīkāk papētīt Rīgas autoskolu atsauksmes, draugu un radu viedokli, forumus un citus sociālos tīklus.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru